woensdag 23 januari 2008

flauwvallen

Ik loop stage op een kinderdagverblijf.er is daar iets gebeurt wat er in 35 jaar niet gebeurt was!Een kindje is flauwgevallen!De kinderen hadden buiten gespeeld en gingen om te eten weer naar binnen.In de gang begonnen 2 kindjes aan elkaar te trekken waarvan er 1 viel en niet meer bij kwam.Een leidster had het snel in de gaten, het hoofd van het kdv kwam erbij en die heeft 112 gebelt.
Het hoofd had dit niet meegemaakt in 35 jaar dus ze had de telefoon verkeerd om en wist niet meer hoe ze die vast moest houden.Naar ongeveer een halve minuut kwam het kindje wel weer bij.Ze ging rechtop zitten en viel zo weer voorover! ze viel weer weg!Toen ze weer bij kwam vroeg ze om haar broertje die ook bij ons op hetkinderdagverblijf zit.
Dus hebben ze haar broertje opgehaald. Die begonze te knuffelen.Naar 10 minuten was de ambulance er en is ze meegenomen naar het ziekenhuis.Een leidster is met haar meegegaan, haar moeder kwam op het ziekenhuis.Gelukkig was er niks ernstigs en mocht ze naar een uurtje weer naar huis.Thuis moesten ze haar wel om het uur wakker maken.De leidsters hebben hier met de ouders over gepraat. Haar ouders vertelde datdit eerder was gebeurt toen ze nog heel jong was, die keer liep ze blauw/paars aan en dachten ze dat ze haar kwijt te raken.
Ook is het 1 keer gebeurt onder het trampoline springen, wat wij heel raar vinden want dit is verder nooit uitgezocht door de dokter en niemand op het kdv wist hier iets vanaf.

De dokter zei dat het normaal was voor kinderen van die leeftijd!!
Nou.. Dat vinden wij dus niet!

Gelukkig is alles goed gekomen, verder heb ik er nog niks over gehoord.

Geen opmerkingen: